Postale oplossingen

/Postale oplossingen
Postale oplossingen2020-02-06T16:19:08+00:00

ISITEC Benelux is dé partner voor de automatisering van uw sorteerproces

Wij kunnen oplossingen bieden voor alle voorkomende postsorteerprocessen, ongeacht de omvang.

Voor de “kleine” sorteer-werkzaamheden kunnen onze sorteersystemen door middel van spraakherkenning een directe toegevoegde waarde zijn. Hiermee verhogen we de productiviteit, waarbij ook de kans op fouten, in de sorteerwerkzaamheden, sterk wordt gereduceerd.

Wanneer het handmatig sorteren niet meer mogelijk is, kunnen we onze high-performance sorteermachines aanbieden, voor briefpost maar ook pakjes, aangepast aan uw behoeften dankzij de modulaire opbouw. Onze systemen zijn compact, maar evolutionair. Uw machine wordt altijd afgestemd op uw wensen en eisen. Capaciteiten en prestaties van uw machine kunnen worden aangepast, om de groei van uw bedrijf te volgen. Onze systemen kunnen, vanwege de relatief lage instapprijs, worden gekenmerkt door een snelle return on investment.

Isi12000 multifunctionele sorteermachine

Dit modulaire systeem verwerkt C6 tot B4 enveloppen met een snelheid tot 12000 stuks per uur en kan worden uitgerust met een automatische toevoer, een OCR station voor het lezen van adressen, een dynamische weegschaal, een inkjet print module, een labelmodule, envelop formaat en diktemeting en meerdere sorteervakken. Het systeem is ten alle tijden aan te passen/ uit te bereiden conform uw wensen en eisen.

In bedrijf

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ac nibh vestibulum, laoreet ipsum quis, vestibulum nisi. Curabitur non mi et turpis pharetra vulputate.

Download brochure

Download hier de gratis brochure. Vul uw gegevens in en ontvang de brochure in uw mailbox. Het kan zijn dat de mail in uw spambox terecht komt.

We komen graag in contact

Hebt u een vraag aan ons? Wilt u informatie opvragen? Hieronder staat op welke manier dat kan. U kunt ons een email sturen of uw vraag via de website stellen. Bel ons geheel vrijblijvend op, zodat we direct to the point kunnen komen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Even geen tijd om de telefonisch contact op te nemen? Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.