Pick by Balance

/Pick by Balance
Pick by Balance2020-06-19T08:31:42+00:00

ISITEC Benelux is dé partner voor de automatisering van uw orderpickproces

Wij bieden oplossingen om het picken van orders en bevoorraden van uw magazijn, binnen uw organisatie te optimaliseren.

Onze oplossingen kenmerken zich door de grote flexibiliteit en een snelle return on investment. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van diverse technologiëen zoals:

Pick by Balance

Isipick by cart is een eenvoudig en flexibele oplossing voor het gelijktijdig picken van meerdere orders, ongeacht omvang en hoeveelheid van het product.
Er zijn diverse soorten carts verkrijgbaar, qua omvang aantal orders die gelijktijdig moeten worden gepikt, afhankelijk van uw specifieke wensen. Isipick by cart kan tot 50 orders gelijktijdig verwerken.
De carts zijn voorzien van een touch screen tablet met daarop de benodigde software.

De oplossing kan worden uitgevoerd met weegschaal voor de gewichtcontrole voor de te picken producten, Isivoice, LED of laser om de operator te wijzen naar de juiste locatie.

Door het systeem wordt de efficiëncy en productiviteit verhoogd en het foutpercentage verlaagd tot 0%.

Product video

Orderpick carts met ingebouwde weegschalen om producten te picken op basis van gewichtscontrole

Download brochure

Download hier de gratis brochure. Vul uw gegevens in en ontvang de brochure in uw mailbox. Het kan zijn dat de mail in uw spambox terecht komt.

We komen graag in contact

Hebt u een vraag aan ons? Wilt u informatie opvragen? Hieronder staat op welke manier dat kan. U kunt ons een email sturen of uw vraag via de website stellen. Bel ons geheel vrijblijvend op, zodat we direct to the point kunnen komen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Even geen tijd om de telefonisch contact op te nemen? Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.