Logistieke oplossingen

/Logistieke oplossingen
Logistieke oplossingen2020-06-18T08:00:28+00:00

ISITEC Benelux is dé partner voor de automatisering van uw orderpickproces

Wij bieden oplossingen om het picken van orders en bevoorraden van uw magazijn, binnen uw organisatie te optimaliseren.

Onze oplossingen kenmerken zich door de grote flexibiliteit en een snelle return on investment. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van diverse technologiëen zoals:

Isivoice logistiek

Isivoice is het professionele logistiek systeem, voor het picken van orders en aanvullen van voorraad, dat werkt met behulp van spraakherkenning. Het is dé oplossing voor distributiecentras en magazijnen. Het optimale spraakherkenningssysteem zorgt voor de juiste informatie zonder vertraging. Door te werken met het Isivoice logistic maximaliseert u de productiviteit en minimaliseert u fouten in de logistieke werkzaamheden

Isi Pick bevorderd de productiviteit en verminderd fouten.
Iedere locatie is voorzien van een elektronische module die gestuurd wordt door Isipick software en gekoppeld is aan uw ERP of WMS systeem.

Bekijk productvideo

Demo video ISI12000

Download brochure

Download hier de gratis brochure. Vul uw gegevens in en ontvang de brochure in uw mailbox. Het kan zijn dat de mail in uw spambox terecht komt.

We komen graag in contact

Hebt u een vraag aan ons? Wilt u informatie opvragen? Hieronder staat op welke manier dat kan. U kunt ons een email sturen of uw vraag via de website stellen. Bel ons geheel vrijblijvend op, zodat we direct to the point kunnen komen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Even geen tijd om de telefonisch contact op te nemen? Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.